dimecres, 16 d’octubre del 2013

Ossobuco en salsa

Ingredients
6 talls d'ossobuco
300 g de tomàquets ( o l'equivalent en tomàquet triturat)
1 culleradeta d'herbes de provença
1 cullerada de ratlladura de llimona
1 got d'aigua de vi blanc
1 got d'aigua de brou
1 gra d'all
Farina, sal, pebre, oli

Preparació
Escalfem oli en una paella i daurem els talls de carn (que tenim enfarinats). En acabat, els reservem en calent.
En una altra paella posem a daurar la ceba i l'all aprofitant una mica de l'oli de daurar la carn (el colem perquè no tingui tanta farina). Quan ja estigui daurats (7 o 8 minuts), hi afegim el tomàquet. Si hem optat pel tomàquet sencer (rentat, tallat i sense llavors), l'anirem aixafant i trencant amb el cantell de l'escumadora. En tot cas, deixem que es faci el tomàquet uns 10 minuts. En acabat, hi aboquem la ratlladura de llimona i les herbes, i ho remenem bé.
Posem els talls de carn en una cassola i aboquem a la paella el brou, el vi la sal i el pebre, ho remenem i aboquem la salsa sobre la carn. Esperem que arrenqui el bull, tapem, baixem el foc i deixem que bulli a poc foc una hora.

Per servir-ho, posem els talls de carn en una plata, triturem la salsa (si és que ens agrada uniforme o volem amagar la ceba als nens --el meu cas) i l'aboquem per sobre de la carn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada