dijous, 17 d’octubre del 2013

Patates amb romaní i olives

Ingredients
200 g de patates petites
250 ml de vi blanc
170 g d'olives
20 g de tàperes
Brou concentrat
2 grans d'all
3 cullerades de fulles de romaní
Sal, pebre, oli

Preparació
Daurem els grans d'all, mentrestant rentem i eixuguem les patates. Quan els alls tenen color, tirem les patates a la cassola i les fem uns minuts. Quan les patates ja estan untades i la pell va prenent color, hi afegim el vi, les olives trossejades, les tàperes, el romaní, una mica brou concentrat i ho salpebrem.

Deixem que vagi bullint tot plegat fins que les patates estiguin fetes. Si cal, afegiu aigua durant la cocció.

Notes
Si no teniu patates petites, podeu fer-ho amb patates més grans tallades en rodanxes gruixudes o a talls com si fossin grills de taronja que fa molt bonic.

La mida és per a dues persones. El gust és una mica fort per als nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada