dijous, 17 d’octubre del 2013

Salsa de mel i vinagre

Ingredients
2 parts de brou
2 parts de mel
1 parts de vinagre
1 parts de mantega

Preparació
Es posa tot junt a la paella i es deixa que agafi una mica de cos.

Notes
Això és l'acompanyant d'unes mitjanes/costelles de xai fetes al microones (dos minuts al microones la barreja i un minut amb la carn ja feta perquè agafi gust).

Jo ho havia preparat alguna vegada a la paella després de fer la carn (si no la feia a la planxa). Aleshores, no posava la mantega i aprofitava el vinagre per "netejar" la paella.

Darrerament he fet la salsa sola i la faig servir per acompanyar coses que necessiten un toc de gust fort: pasta farcida de verdures, alguna verdura a la planxa...

Dura molt a la nevera. Si la proporció és amb cullerades soperes, dóna per a acompanyar unes 12 costelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada