dijous, 25 de juny de 2015

Salsa de iogurt

Just apagat el foc
Ingredients
2 iogurts naturals
1 cullerada de Maizena dissolta en 1 cullerada d’aigua freda
2 cullerades de fulles de coriandre
1 culleradeta de comí en pols
Una mica d'all en pols
Sal

Preparació

Mesclem en un cassó tots els ingredients i ho posem a bullir a foc lent 5 minuts (no ha de quallar, per això hi posem la Maizena).

Notes
Hi ha un munt de receptes de salsa de iogurt per acompanyar carn al forn: amb llimona, cogombre, julivert, maionesa...

Una recepta fàcil i ràpida (vista en "ets el que menges"): iogurt amb una mica de sal, pebre i orenga.

Una altra encara més ràpida i que queda bé. 
Dos iogurts, una cullerada de suc de llimona, un ra d'all trinxat, una culleradeta de pebre negre i una culleradeta de llavors de coriandre (que passarem pel molinet), i sal. Remenem bé i deixem que reposi un parell d'hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada