dimecres, 16 d’octubre del 2013

Sardines marinades sobre base de cuscús

Ingredients
El suc de mitja llimona
Sardines
1 branca de farigola
Oli d’oliva
Sal i pebre
300 gr. de cuscús precuit
Un mango
Un grapat d’avellanes
Barreja d’enciams

Preparació
Retirem el cap de les sardines, les espines i les netegem. Les posem en una safata a macerar mitja hora com a mínim amb el suc de llimona, oli d’oliva, farigola, sal i pebre.
Cobrim el cuscús amb aigua bullint, hi afegim una cullerada d’oli i esperem que el cuscús s’hidrati. Quan estigui llest, amb una forquilla separem els grans de cuscús.

Tallem el mango i les avellanes i ho barregem amb el cuscús. Després hi barregem unes fulles d’enciam tallades petites (si té diversos colors, fa més maco). Amanim amb oli d’oliva, sal i pebre blanc.

Presentació
Posem el cuscús en un motlle quadrat. Premem bé. A sobre hi posem les sardines ben escorregudes.


La recepta és "tal qual" apareix al blog de l'Ada Parellada. L'únic que vaig fer de nou va ser canviar el mango per unes orellanes (cosa de gustos dels comensals).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada