Ingredients
Sardines
1 branca de farigola
Oli d’oliva
Sal i pebre
300 gr. de cuscús precuit
Un mango
Un grapat d’avellanes
Barreja d’enciams
Preparació
Retirem el cap de les
sardines, les espines i les netegem. Les posem en una safata a macerar mitja
hora com a mínim amb el suc de llimona, oli d’oliva, farigola, sal i pebre.
Cobrim el cuscús amb
aigua bullint, hi afegim una cullerada d’oli i esperem que el cuscús s’hidrati.
Quan estigui llest, amb una forquilla separem els grans de cuscús.
Tallem el mango i les
avellanes i ho barregem amb el cuscús. Després hi barregem unes fulles d’enciam
tallades petites (si té diversos colors, fa més maco). Amanim amb oli d’oliva,
sal i pebre blanc.
Presentació
Posem el cuscús en un
motlle quadrat. Premem bé. A sobre hi posem les sardines ben escorregudes.
La recepta és "tal
qual" apareix al blog de l'Ada Parellada. L'únic que vaig fer de nou va
ser canviar el mango per unes orellanes (cosa de gustos dels comensals).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada