dijous, 6 d’octubre del 2016

Verat amb crosta de sèsam, formatge, mel i vinagre de sidra

Ingredients
4 verats en filets
100 g de formatge fresc
20 g de mel
2 cl de vinagre de sidra
Gimgebre
Ratlladura de pell de llimona
Cebollí

Crosta de sèsam
50 g de sèsam blanc en gra
1 ou
2 cullerades de farina
Sal i pebre

Preparació
Mesclar el formatge la mel i el vinagre de sidra, salpebrar i afegir-hi les especies. Reservar.

Enfarinar els filets i posar la crosta de sèsam a la banda de la carn. Daurar els filets en oli ben calent primer per la banda del sèsam.

Preparar els plats escalfant-los una mica; poseu-hi la mescla de formatge, el filet de verat i unes fulles de cebollí per fer bonic.

Notes
Jo he fet el plat, de vegades, amb formatge de cabra i, avui, amb camembert.


És un plat molt aparent i molt ràpid de fer: 10 minuts de preparació i 5 de cocció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada