4 verats en filets
100 g de formatge fresc
20 g de mel
2 cl de vinagre de sidra
Gimgebre
Ratlladura de pell de llimona
Cebollí
Crosta de sèsam
50 g de sèsam blanc en gra
1 ou
2 cullerades de farina
Sal i pebre
Preparació
Mesclar el formatge la mel i el vinagre de
sidra, salpebrar i afegir-hi les especies. Reservar.
Enfarinar els filets i posar la crosta de
sèsam a la banda de la carn. Daurar els filets en oli ben calent primer per la
banda del sèsam.
Preparar els plats escalfant-los una mica;
poseu-hi la mescla de formatge, el filet de verat i unes fulles de cebollí per
fer bonic.
Notes
Jo he fet el plat, de vegades, amb formatge de
cabra i, avui, amb camembert.
És un plat molt aparent i molt ràpid de fer:
10 minuts de preparació i 5 de cocció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada