3 pebrots de colors
(groc, verd i vermell)
Oli
Sal
Pebre
1 gra d’all molt
picat
Alfàbrega ben
cisellada
Marduix ben cisellat
2,5 culleradetes de
tàperes en conserva
2,5 culleradetes de
vinagre de vi blanc
Preparació
Tallem els pebrots
per la meitat (per la banda llarga) i en traiem les llavors i la part dura de
dins. Els col·loquem sobre una superfície plana i els aixafem amb la mà.
Mentrestant, hem
escalfat el forn i hi fiquem els pebrots sobre una plata ben sucats amb oli.
Els hi deixem fins que la pell es va torrant i fa butllofes; aleshores, els
traiem del forn i els emboliquem en un drap net. Passats quinze minuts, els
desemboliquem, en traiem la pell i els tallem a tires més aviat gruixudes. Els
posem en una plata i hi tirem per sobre les tàperes i les herbes. Mesclem tan per
tant el vinagre amb oli (i una mica de sal) i ho aboquem per sobre dels
pebrots. Els deixem macerar una hora a la nevera abans de servir-los.
Notes
Penso que es pot canviar la combinació d’herbes per herbes de Provença.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada