diumenge, 3 de novembre del 2013

Amanida de pebrots escalivats

Ingredients
3 pebrots de colors (groc, verd i vermell)
Oli
Sal
Pebre
1 gra d’all molt picat
Alfàbrega ben cisellada
Marduix ben cisellat
2,5 culleradetes de tàperes en conserva
2,5 culleradetes de vinagre de vi blanc


Preparació
Tallem els pebrots per la meitat (per la banda llarga) i en traiem les llavors i la part dura de dins. Els col·loquem sobre una superfície plana i els aixafem amb la mà.
Mentrestant, hem escalfat el forn i hi fiquem els pebrots sobre una plata ben sucats amb oli. Els hi deixem fins que la pell es va torrant i fa butllofes; aleshores, els traiem del forn i els emboliquem en un drap net. Passats quinze minuts, els desemboliquem, en traiem la pell i els tallem a tires més aviat gruixudes. Els posem en una plata i hi tirem per sobre les tàperes i les herbes. Mesclem tan per tant el vinagre amb oli (i una mica de sal) i ho aboquem per sobre dels pebrots. Els deixem macerar una hora a la nevera abans de servir-los.

Notes
Penso que es pot canviar la combinació d’herbes per herbes de Provença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada