diumenge, 27 d’octubre del 2013

Espaguetis a la carbonara

Ingredients
350 g d'espaguetis
100 g de cansalada
3 ous
100 g formatge parmesà en pols
Pebre, nou moscada i sal

Preparació
Fem bullir l'aigua (ja sabeu que amb sal triga més a bullir, però pren més gust... l'etern dilema entre l'estalvi i el gust) amb una fulla de llorer (o una pastilla de brou, com aconsellen a la tele). Mentrestant, saltem la cansalada en una paella i batem els ous amb una mica de sal, nou moscada i pebre.

Quan l'aigua bulli, hi aboquem els espaguetis i els deixem fer el temps que indiqui el paquet. Recordeu que cal remenar-los, al menys, al començament perquè no s'enganxin. Quan estiguin al dente, els escorrem bé i els tirem a la paella perquè es mesclin bé amb la cansalada i s'untin una mica de l'oli. En acabat, els aboquem a un bol.

Aboquem a poc a poc els ous al bol i els incorporem. També incorporarem lentament la meitat del formatge. La resta del formatge és per tirar-la per sobre.

Notes
Hi ha gent que al final, abans de servir el plat, hi afegeix mantega fosa o un iogurt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada