4 tomàquets
2 cebes
3 patates
Farigola
Romaní
2 gots de vi blanc
8 prunes
1/2 copa de moscatell
1 cullerada de conyac
Oli, sal, pebre, all
Preparació
Per començar, poseu en una safata per al forn les patates
pelades i tallades en rodanxes gruixudes, el tomàquet també tallat en rodanxes,
la ceba tallada i els alls pelats i sencers.
Tot seguit, feu uns talls en forma de creu a les galtes de
porc per facilitar-ne la cocció, poseu-les a la safata, salpebreu-les i
mulleu-les amb un rajolí d'oli. Després, afegiu-hi el romaní i la farigola i, finalment,
incorporeu-hi el vi blanc, el moscatell i el conyac. Deixeu coure les galtes al
forn a 200 graus durant 30 minuts. A continuació, feu una reducció amb les
prunes, una mica de moscatell i conyac i incorporeu-ne el resultat a les galtes
i deixeu-les 10 minuts més al forn.
Notes
Ahir vaig veure galtes al supermercat i, en arribar a casa, vaig buscar una recepta per fer-les. Com passa sempre, no tenia tot el que demanaven. Així, no hi ha prunes i les he canviades per panses (massa dolces per al plat) i he afegit una branca d'api i dues pastanagues que tenia a la nevera.
Notes
Ahir vaig veure galtes al supermercat i, en arribar a casa, vaig buscar una recepta per fer-les. Com passa sempre, no tenia tot el que demanaven. Així, no hi ha prunes i les he canviades per panses (massa dolces per al plat) i he afegit una branca d'api i dues pastanagues que tenia a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada