diumenge, 17 de novembre del 2013

Galtes de porc al forn

Ingredients
4 galtes de porc
4 tomàquets
2 cebes
3 patates
Farigola
Romaní
2 gots de vi blanc
8 prunes
1/2 copa de moscatell
1 cullerada de conyac
Oli, sal, pebre, all

Preparació
Per començar, poseu en una safata per al forn les patates pelades i tallades en rodanxes gruixudes, el tomàquet també tallat en rodanxes, la ceba tallada i els alls pelats i sencers.

Tot seguit, feu uns talls en forma de creu a les galtes de porc per facilitar-ne la cocció, poseu-les a la safata, salpebreu-les i mulleu-les amb un rajolí d'oli. Després, afegiu-hi el romaní i la farigola i, finalment, incorporeu-hi el vi blanc, el moscatell i el conyac. Deixeu coure les galtes al forn a 200 graus durant 30 minuts. A continuació, feu una reducció amb les prunes, una mica de moscatell i conyac i incorporeu-ne el resultat a les galtes i deixeu-les 10 minuts més al forn.

Notes
Ahir vaig veure galtes al supermercat i, en arribar a casa, vaig buscar una recepta per fer-les. Com passa sempre, no tenia tot el que demanaven. Així, no hi ha prunes i les he canviades per panses (massa dolces per al plat) i he afegit una branca d'api i dues pastanagues que tenia a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada