diumenge, 17 de novembre del 2013

Raviolis de carabassó

Encara no hi havia posar la salsa.
La meva primera idea (mel i mostassa) era
massa forta per al farciment (camembert
amb pinyons i alfàbrega)
Per als raviolis
Carabassons
Sal, pebre, all en pols, oli, salsa de soja

Per al farciment
Formatge amb molt de gust
Pinyons
Alfàbrega

Preparació
Pelem (jo no els pelo) uns carabassons no massa grossos i els tallem a làmines finetes (amb el ganivet de fer talls de formatge, per exemple). Els estenem sobre una plata del forn (sobre la xapa de silicona ens assegurem que no s'enganxaran), els salpebrem i els mullem amb una mica d'oli i una mica de salsa de soja.

Uns cinc minuts al forn mig (180º) i es reserven els talls.

Per al farciment podem fer de tot; la cosa és que quedi com croquetes.

Un farciment original és fer un puré amb formatge de cabra o ovella tou (riccota, feta, camembert...) amb gust, pinyons torrats i alfàbrega. També es pot fer una cosa tradicional com ara gorgonzola amb nous, o uns xampinyons passats pel wok amb alfàbrega o amb salsa de bolets.

Es posen els talls de carabassó en forma de creu, el farciment al mig i els pleguem fent un farcell.

Per a la salsa, podem fer-ne moltes. Només cal procurar que si el farcit és suau de gust, la salsa no sigui massa forta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada