diumenge, 17 de novembre del 2013

Trinxat amb rosta

Ingredients
1 col d'hivern grossa
600 g de patates
4 talls de cansalada viada
10 grans d'all
Sal, pebre, oli

Preparació
Netegem la col i anem separant les fulles una a una i les posem a l'olla. Hi afegim les patates pelades i trencades. Jo he tirat una mica d'aigua a l'olla i quan ha baixat una mica el volum de les fulles de col, n'he afegit la que calia per cobrir-ho tot plegat. Deixem que bulli una mitja hora, fins que les patates estiguin a punt  de desfer-se. Escorrem la col i les patates i les passem a una cassola on les trinxarem i barrejarem.

En una paella grossa, escalfem oli i hi tirem els alls perquè es vagin cremant (només els volem per aromatitzar l'oli. Retirem els alls i hi posem els talls de cansalada.

Aboquem una part de l'oli a la cassola i remenem i, una mica abans de servir el plat, posem la verdura per la paella juntament amb la cansalada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada