dilluns, 16 de desembre del 2013

Lluç a la sidra

Ingredients

1 kg de lluç
200 ml de sidra
1 Bitxo
4 tomàquets madurs
Julivert
Farina
1 ceba gran
4 grans d'all
Oli, sal, alfàbrega

Preparació
Salem el lluç, l'enfarinem i el posem a fregir en oli ben calent. En acabat, reservem el lluç.

Sofregim la ceba ben picada amb els tomàquets (escaldats, pelats i picats), l'all i l'alfàbrega (una mica, per donar aroma). Quan estigui llest el sofregit, el passem pel xinès (o el triturem).

Posem en una cassola la salsa i, a sobre, hi afegim el lluç amb la sidra i el bitxo. Salem (si cal) i deixem que faci un bull.

Notes
Podem guarnir el plat amb una mica de julivert. Si els nens n'han de menjar, proveu a posar mig bitxo, crec que n'hi ha prou per donar una mica de vida al plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada