1/2 got de farina
1/4 de got de farina integral
1/4 de got d'ametlles picades
3/4 de got de sucre
3/4 de cullereta de cardamom
2 culleradetes de llevat
1/4 de culleradeta de vainilla
4 clares d'ou
2 gots de pomes tallades a daus
Cobertura
2 cullerades de sucre
1/2 cullerada de canyella
Preparació
Mescleu bé les farines, el cardamom (piqueu-ne les llavors al morter perquè no les trobeu quan mengeu el pastís),
el llevat i el sucre. Afegiu a la mescla les clares d'ou i, quan
estigui tot ben mesclat, els daus de poma i l'ametlla picada.
Greixeu un motlle desmuntable i
poseu-hi la massa. A banda, mescleu el sucre i la canyella de la
cobertura i repartiu-ho per sobre de la massa.
35 minuts de forn a 175º
Notes
Vaig trobar la recepta a "Recetas de codina de Euroresidentes".
Els gots són d'aigua.
Jo ho vaig fer sense farina integral.
Penseu que si prepareu les pomes amb
molta antelació, es veuran fosques.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada