Vaig preparar el plat el dia abans fins al punt d'afegir el contingut de la paella a la cassola |
Bacalla fresc tallat a rodanxes més aviat gruixudes
4 patates tallades gruixudes (1 cm aprox.)
1 ceba
8 grans d'all tallats finets
Oli, sal, pebre, pebre vermell, aigua
Preparació
Pelem i tallem les patates a rodanxes gruixudes. Les posem en una cassola amb aigua freda (una mica més del que seria normal) a bullir uns 20 minuts perquè quedin toves.
Mentrestant, piquem la ceba i la posem en una paella amb oli molt calent uns cinc minuts perquè quedi transparent. Aleshores, hi afegim els alls i deixem que quedi daurat tot plegat. Retirem la paella del foc, hi afegim una culleradeta de pebre vermell i ho remenem ben remenat.
Quan les patates estan a punt d'acabar, hi afegim el peix (salpebrat) i, quan torni a arrencar el bull, deixem que bulli tot plegat uns cinc minuts. En acabat, buidem gairebé tota l'aigua de la cassola i hi afegim el contingut de la paella. Movem una mica (no massa) la cassola perquè es reparteixin una mica, només una mica) els alls.
Per acabar el plat, tornem a escalfar al cassola i deixem que es faci tot plegat uns cinc minuts (també podem posar la cassola al forn).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada