diumenge, 23 de febrer del 2014

Sardines farcides al forn

Ingredients
Acabades de sortir del forn. L'oli encara
feia bombolles.
Sardines
Salsa pesto
Mantega aromàtica
Oli, farigola


Preparació
Desescamem les sardines, les obrim, les netegem i en traiem l'espina de manera que quedi un llom.

Preparem el pesto i la mantega aromàtica.

Escalfem el forn i, mentre s'escalfa, posem una mica d'oli (perfumat amb farigola) al fons de la plata on cuinarem les sardines. Sobre l'oli, hi posem la meitat de les sardines amb el llom tocant l'oli. Sobre cada sardina hi posem una culleradeta de pesto i la tapem amb una altra sardina (col·locada amb la pell cap amunt). Sobre la pell de la sardina hi posem una culleradeta de mantega d'herbes.


Ja només queda enformar la plata amb el forn a mitja temperatura un quart d'hora aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada