diumenge, 9 de febrer del 2014

Rodó de vedella fet a la cassola

Ingredients
Un rodó de vedella
1 ceba
Herbes
Un got de vi d'aigua (cal tenir-ne preparada més)
Uns grans d'all
Un parell de porros
Un tomàquet
Dues pastanagues
Oli, sal, pebre, un raig de conyac, mantega de porc, Bovril

Preparació
Posem l'oli a escalfar i suquem el rodó amb mantega. Enrossim la carn i quan ja té color pertot arreu, hi afegim les herbes, l'aigua, un cul de cullerada de Bovril i salprbrem. Es tapa la cassola i es deixa que vagi fent a mig foc durant una hora més o menys. Cal girar la carn i regar-la cada quart d'hora (si fa no fa). Jo he hagut d'afegir aigua un parell de cops (en total, més o menys, un altre got).

En acabar, deixem la carn que reposi una estona en la cassola tapada i triturem la salsa que la servirem en salsera a banda.

Notes
Segurament és més elegant passar la salsa pel colador xinès, però no en tinc. També deu fer maco servir la carn a la safata envoltada amb verduretes o boletes de patates o albergínies o carabassons arrebossats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada