Ingredients
Formatge de cabra
Verd per amanir
Tomàquet
Porro (o ceba tendra)
Mel
Pinyons
Vinagreta
Preparació
Poseu a escalfar el ferro de cremar el sucre (hi ha gent que té un bufador...) mentre prepareu els plats. Jo faig una base de verd tallat petit (ruca, canonges, "brots tendres"...), tomàquet tallat molt petit i ceba tendra o porro ben picat. A partir d'aquí la cosa ja depèn de la nevera o de la inspiració...
L'amanida de la foto la vaig completar amb anxoves tallades petites i una mica de tonyina, però altres vegades hi he posat pinyons torrats i cansalada passada per la paella. De vegades hi poso olives, també he posat alguna vegada trossets de pollastre o d'ànec passats per la paella o bolets...
Pel que fa a la vinagreta, acostumo a fer-la amb mostassa, però alguna vegada només hi poso oli (sal i pebre ho dono per fet) o vinagretes més historiades.
Al final, un disc de formatge de cabra (en aquest cas, només tenia un "tub" d'aquells més prims i vaig posar tres talls) que pinto amb una mica de mel i el cremo amb el ferro.
L'amanida de la foto la vaig acabar amb crema de Mòdena i una mica d'orenga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada