500 g d'arròs
Pollastre a octaus
3 salsitxes
3 tomàquets madurs pelats
3 pebrots verds
1 ceba grossa
4 grans d'all
Julivert
1 l de brou
Sal, pebre i safrà
Preparació
Escalfem l'oli a la paella i enrossim la carn. La reservem i hi tirem la ceba, l'all i el pebrot tallat a tires petites. Ho estovem tot plegat. Mentrestant, escalfem el forn a uns 200º. Quan estigui gairebé llest, hi afegim el tomàquet que trinxarem amb l'espàtula i deixarem que es faci. Quan el tomàquet estigui llest, tornem a posar la carn a la paella i hi afegim l'arròs per enrossir-lo. Quan l'arròs hagi agafat color, hi aboquem el brou, salpebrem i ho movem tot plegat perquè quedi ben distribuït. Ara ja no tocarem més la paella.
Posem la paella al forn i la deixem fer durant uns 10 minuts (l'arròs ha d'absorbir l'aigua). Mentrestant, preparem una picada amb un gra d'all, el julivert i la mica de safrà i l'afegim a la paella. Deixem que s'acabi de fer al forn.
Quan l'arròs estigui llest, desenfornem i deixem reposar uns minuts sobre un drap humit.
Notes
Crec que vaig fer curt de brou perquè em va anar d'un pèl que no se'm crema l'arròs. El temps és en el meu forn, en alguna recepta he vist que amb deu minuts passen...
No hi ha costella (que és el que recordo que hi havia a casa meva) perquè no en tenia. La vaig canviar per les salsitxes
Fa uns dies, vaig veure una recepta de paella de verdures que l'acabava gratinada al forn (un ou batut i formatge ratllat per sobre). Ho vaig fer en una paella amb costella i molt bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada