dimarts, 3 de març del 2015

Sopa índia de tomàquet


Ingredients
250 g de tomàquet
1 ceba mitjana
1 bitxo (o mig)
3 grans d'all picats
1,5 cullerades de pasta de tomàquet
1 l d'aigua o brou de verdura
1 cullerada petita de curri en pols
Sal i pebre

Preparació
Sofregim la ceba, els alls i el bitxo sense que agafin color, hi afegim el tomàquet (ratllat o directament de llauna triturat) i ho fregim tot uns cinc minuts procurant que no es cremi la mescla.

Mesclem la pasta de tomàquet i el curri amb l'aigua, salpebrem i aboquem el líquid sobre el tomàquet. Deixem que es faci entre cinc i deu minuts. S'ha de servir calent.

Notes
Fa maco guarnir el plat amb fulles de coriandre o amb cebollí.

Pica; no és per a nens!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada