Vaig guarnir el plat amb una mica de cuscús. |
Sardines
1 got de vi de vi blanc (ple segons la quantitat de sardines)
Pa ratllat
Suc de mitja llimona
Oli, sal, pebre, mantega i julivert o alfàbrega
Preparació
Netegem les sardines; és a dir, els traiem el cap, les tripes i l'espina i les deixem obertes i les salpebrem per la banda de la carn.
En una safata que pugui anar al forn, posem oli a la base i hi col·loquem les sardines amb la pell a la banda de sota de manera que no es toquin. Les ruixem amb el vi i el suc de llimona, hi espargim el julivert (o l'alfàbrega) i el pa ratllat i, en acabat, hi posem un muntet de mantega a cada srdina.
Les enfornem a temperatura mitjana uns quinze minuts.
Nota
Jo vaig fer sis sardines i vaig omplir una mica més de mig got de vi entre el vi i el suc de llimona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada