Vaig trobar escates de sal negra a l'Esclat. Queden molt bé! |
Carxofes
Formatge blau
Pernil
Sal
Oli
Preparació
Tallem el peu de les carxofes i les primeres fulles. Si hi volem afegir el formatge i (o) el pernil, obrim les fulles perquè puguem posar-ne els trossos entremig, de manera que, quan es fonguin, impregnin tota la carxofa. Si no volem afegir res a la carxofa, la deixem com està. En tot cas, emboliquem les carxofes en paper d'alumini (jo les poso de dues en dues, folgades) i les col·loquem a la safata del forn (forn calent, uns 190º), més o menys, 45 minuts.
Si no hi hem afegit res, les obrim en forma de flor (fa molt maco).
Sigui com sigui, per a emplatar-les, les ruixem amb oli i escates de sal.
Aquí amb formatge blau i pernil |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada