Ingredients
Tomàquet vermell
2 cullerades de pa ratllat
2 grans d'all (o menys si no voleu que el gust sigui fort)
1 culleradeta de pebre vermell dolç
2 cullerades de julivert cisellat ben petit (o orenga)
Sal, pebre oli
Preparació
En un tassó anem posant el pa ratllat, el julivert, el pebre vermell i els alls ben picats. Ho salpebrem i remenem.
En una safata per anar al forn, hi posem els tomàquets rentats i tallats per la meitat, i en cobrim la carn amb la mescla. En acabat, hi tirem un rajolí d'oli i ho enfornem, més o menys a 180º fins que estiguin fets (entre 20 minuts i mitja hora).
Notes
Es pot menjar sol, com a entrant, o també pots ser un bon acompanyament tant de peix com de carn.
Si teniu paciència, podeu buidar els tomàquets una mica de llavors, salar-los i deixar-los que perdin aigua una estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada