dissabte, 12 de març del 2016

Tomàquets al forn

Ingredients
Tomàquet vermell
2 cullerades de pa ratllat
2 grans d'all (o menys si no voleu que el gust sigui fort)
1 culleradeta de pebre vermell dolç
2 cullerades de julivert cisellat ben petit (o orenga)
Sal, pebre oli

Preparació
En un tassó anem posant el pa ratllat, el julivert, el pebre vermell i els alls ben picats. Ho salpebrem i remenem.

En una safata per anar al forn, hi posem els tomàquets rentats i tallats per la meitat, i en cobrim la carn amb la mescla. En acabat, hi tirem un rajolí d'oli i ho enfornem, més o menys a 180º fins que estiguin fets (entre 20 minuts i mitja hora).

Notes
Es pot menjar sol, com a entrant, o també pots ser un bon acompanyament tant de peix com de carn.

Si teniu paciència, podeu buidar els tomàquets una mica de llavors, salar-los i deixar-los que perdin aigua una estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada