dimarts, 5 d’abril del 2016

Tàrtar de bacallà

Ingredients (per persona)
100 g de bacallà esqueixat i dessalat
1 tomàquet madur
20 g de cogombrets
1 porro
20 g de tàperes
Oli, sal i pebre
Amanida de colors per cimar el plat

Preparació
Escaldem el tomàquet, el pelem i en tallem la polpa ben petita. Tallem també ben petit el cogombret, el porro i les tàperes. Ho posem en un bol, salpebrem i mesclem bé. Ho reservem.
Retallem en quadradets "assolibles" el bacallà i el reservem.

Muntem el plat amb un motlle que omplirem de la mescla del tomàquet. Per sobre, el bacallà (que regarem amb una mica d'oli) i sobre el bacallà, hi posem les fulles d'amanida (com més colors, més maco).


Jo vaig acabar el plat amb una cullerada d'olivada i una mica de cebollí, però també podeu posar unes olives mortes al voltant de la "torre".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada