100 g de bacallà
esqueixat i dessalat
1 tomàquet madur
20 g de cogombrets
1 porro
20 g de tàperes
Oli, sal i pebre
Amanida de colors
per cimar el plat
Preparació
Escaldem el
tomàquet, el pelem i en tallem la polpa ben petita. Tallem també
ben petit el cogombret, el porro i les tàperes. Ho posem en un bol,
salpebrem i mesclem bé. Ho reservem.
Retallem en
quadradets "assolibles" el bacallà i el reservem.
Muntem el plat amb
un motlle que omplirem de la mescla del tomàquet. Per sobre, el
bacallà (que regarem amb una mica d'oli) i sobre el bacallà, hi
posem les fulles d'amanida (com més colors, més maco).
Jo vaig acabar el
plat amb una cullerada d'olivada i una mica de cebollí, però
també podeu posar unes olives mortes al voltant de la "torre".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada