dijous, 21 d’abril del 2016

Amanida de tomàquet i aranja

Ingredients
Tomàquets
Aranja
Ceba tendra
Olives
Oli, sal, mostassa, alfàbrega

Preparació
Tallem el tomàquet i l'aranja en trossos que es puguin menjar. Tallem la ceba en rodanxes no massa grans i ho mesclem tot amb les olives. Amanim amb la vinagreta.

Notes
Havia fet aquesta amanida amb taronja, però vaig pensar que el punt amargant de l'aranja li donaria un toc i crec que vaig encertar.
La vinagreta la vaig fer amb mostassa, però suposo que admet moltes més combinacions.

L'he tornada a fer amb taronges. La vinagreta de mostassa i mel crec que ha estat un encert. Les olives, aquest cop, eren farcides i li ha restat alegria al plat. No vaig posar-hi herbes i vaig sallar el plat al final amb sal negra. Sobretot perquè fa bonic.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada