Ingredients
Pollastre
1 ceba
100 g de panses
1 got de moscatell
2 o 3 gots d'aigua
1 farcellet
Sal, pebre, farina, aigua, oli, all
Preparació
Demanem que ens tallin el pollastre a octaus i, mentre escalfem l'oli en la cassola on farem el plat, enfarinem cada tros i els fregim (per tandes) fins que estiguin daurats. Els reservem calents. Retirem gairebé tot l'oli de la cassola i hi posem la ceba picada i l'all fins a daurar-los. Quan la tinguem llesta, hi tornem a posar el pollastre i el reguem amb la meitat del vi. El girem perquè s'impregni i, a poc a poc, anem afegint-hi l'aigua. Salpebrem i hi afegim el farcellet. Tapem i deixem que el pollastre es faci a mig foc aproximadament mitja hora (fins que el pollastre estigui fet).
Mentre es fa el pollastre, posem en un pot les panses (sense peu) i la resta de vi i les escalfem sense que bullin.
Quan el pollastre està gairebé llest, aboquem el contingut del pot a la cassola, retirem el farcellet, remenem i servim.
Notes
Podem canviar l'all i la ceba per porros. El pollastre a octaus es fa més ràpid (jo sempre el tinc tallat a quarts, com es pot veure a la foto...).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada