dijous, 7 d’abril del 2016

Falsa truita de patates

Ingredients (per persona)
200 g de patates
Sal, oli, pebre

Preparació
Pelem les patates i les fem bullir com habitualment, sense controlar tant el temps perquè no ens importa que quedin una mica desfetes.

Quan tinguem les patates bullides, les escorrem i les aixafem. Posem oli (o llard) en una paella i, quan estigui calent, hi aboquem les patates (les haurem salpebrat abans) procurant que ocupin tota la paella (com si estiguéssim fent una truita). Anem sacsejant la paella perquè no s'enganxin i, quan ens sembli que ja estan fetes per una banda, les girem (el tombatruites és un invent que no té preu).

Tornem a engreixar la paella, si cal, i hi retornem les patates perquè es facin per l'altra banda. Tornem a treure-les de la paella i ara només ens queda aconseguir que la superfície quedi cruixent.

Notes
Millora molt el resultat si afegim a les patates unes cebes que haurem fet transparents a la paella.

El meu veí suïs en diu “rösti”.

Es pot menjar sola o com a acompanyament d'algun plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada