dijous, 7 d’abril del 2016

Truita de carxofes i alls tendres

Ingredients
Un manat d'alls tendres
8 carxofes
6 ous
Sal, pebre, oli

Preparació
Després de rentar els alls tendres es netegen per deixar la part menjable i es tallen petits. Posem a escalfar oli a la paella i, quan estigui calent, baixem el foc i hi tirem els alls tendres que tindrem al foc fins a daurar-los. Mentrestant, anem netejant les carxofes de les fulles més exteriors i dures i les tallem a làmines no massa gruixudes.
Retirem els alls de la paella i hi posem les carxofes, que no hem de deixar massa temps perquè no quedin resseques. Mentre es fan les carxofes, batem els ous prèviament salpebrats.
Quan les carxofes estiguin llestes, les retirem del foc, les escorrem i les posem al bol on hem batut els ous. Fem el mateix amb els alls tendres i remenem bé.
Deixem a la paella l'oli necessari per fer la truita, hi aboquem els ous amb les carxofes i els alls tendres i quallem la truita.

Notes
Aquesta truita és més bona com més gruixuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada