diumenge, 8 de maig del 2016

Bavette amb verdures

Ingredients

Bavette
Tomàquet
Carabassó
Pebrot
Ceba
All
Pastanaga
Pinyons
Formatge parmesà
Sal, all, pebre, oli

Preparació
Mentre fem bullir la pasta, en una paella sense oli (o una gota perquè no s'hi enganxin) torrem els pinyons i els retirem. Afegim oli a la paella i anem estovant les verdures tallades en juliana petita, començant per les més lentes: ceba, pebrot (sense llavors), carabassó i pastanaga. Quan ja tenim aquestes llestes, afegim a la paella el tomàquet pelat, sense llavors i tallat a daus. Salpebrem i, quan la pasta estigui llesta i escorreguda, afegim els pinyons a la paella. En acabat, hi aboquem la pasta, remenem perquè agafi el gust de la paella i abans de servir el plat, tallem parmesà en porcions petites i irregulars. Tornem a remenar perquè el formatge es vagi desfent una mica i impregni la pasta.

Nota
Faig el plat amb bavette i no amb espaguetis perquè penso que queda millor amb les verdures. Sempre em fa cosa que els espaguetis quedin "lliures" de la verdura. Evidentment, les verdures amb què acompanyem la pasta dependran de la nevera de cadascú.

Potser fa més maco afegir les verdures de la paella sobre el plat amb la pasta ja servida, però penso que queda més saborosa si la mesclem en la paella... A gustos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada