dimarts, 31 de maig de 2016

Llibrets

Ingredients (per a cada llibret)

Un tall de llom gruixut que demanareu a la carnisseria que el tallin pel mig per fer els llibrets. Evidentment, es poden preparar els llibrets amb dos talls de llom normals, però caldrà fer invents perquè no marxi el farciment.
Un tall de pernil cuit
Un tall de formatge. El tallat primet ("llençolets") soluciona molt la vida, però emmental...
Sal, pebre, ou, farina blanca, pa ratllat, oli.

Preparació
Salem la carn i omplim cada llibret amb un tall de pernil cuit i un tall de formatge. El passem per farina blanca; després per l'ou batut (salpebrat) i, en acabat, pel pa ratllat.

Escalfem l'oli a la paella i fregim cada llibret fins que estigui ben daurat. Com sempre que fregim, convé no posar massa llibrets de cop per no refredar l'oli.

Deixem els llibrets cuinats sobre un paper absorbent per recollir-ne l'excés d'oli i els servim amb la guarnició que ens vingui més de gust (patates fregides, amanida, un tomàquet fregit o al forn, puré...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada