dissabte, 20 d’agost del 2016

Tempura

Ingredients
2 ous
1 got d'aigua molt i molt freda
1 got d'aigua de farina

Preparació
Trenquem els rovells, però no els batem i els tirem en el bol on tinguem l'aigua; es mesclaran espontàniament. Ara, hi afegim la farina i remenem molt lleugerament. Si relenem massa, no quedarà tan cruixent.
En un wok escalfem oli de girasol i, quan estigui molt calent, anem posant les peces que vulguem fregir amb la tempura procurant que l'oli no es refredi.

Notes
Jo tiro en el bol el que hagi de fregir tot de cop, però no puc assegurar que sigui la millor manera de fer-ho i també salo la mescla.

La recepta original deia de posar-hi només els rovells, però ho vaig provar i es mescla molt malament.

He trobat una altra recepta que queda més bonica:
  • 100 g de farina de blat + 45 g de Maizena + 5 g de llevat
  • 100 g d’aigua amb gas, ben freda
  • 1 clara d’ou muntada (o l'ou sencer)
  • 5 g de sal
Mesclem la farina, l’aigua i el llevat, a poc a poc, i al final, hi afegim la clara i la sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada