50 g de burgul (sèmola per a cuscús)
2 tomàquets madurs
Mitja ceba
8 cullerades soperes de julivert picat
2 cullerades soperes de menta fresca picada
1 cullerada petita de sal
El suc de 2 o 3 llimones
4 cullerades soperes d'oli d'oliva
Una mica de pebrot verd i cogombre
Preparació
Poseu la sèmola en un recipient ample amb aigua durant, més o menys, 15 minuts. En acabat, aclariu i escorreu bé la sèmola, i poseu-la en el bol on acabareu la preparació.
Tireu el suc de llimona, l'oli i la sal; remeneu i deixeu que la sèmola s'ho begui. Mentrestant, talleu en daus petits les verdures que hi volgueu afegir al tabbuleh i les afegiu al bol quan la sèmola hagi absorbit el líquid.
Ciselleu la menta i el julivert, afegiu-los al bol, remeneu i deixeu que l'amanida reposi a la nevera.
Notes
Jo acostumo a canviar el julivert que diu la recepta per coriandre. Sempre he pensat que posar-hi julivert fa el plat massa neutre.
Aquest plat es menja amb enciam romà o amb pa de pita... Una manera d'estalviar coberts!
Aquest plat es menja amb enciam romà o amb pa de pita... Una manera d'estalviar coberts!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada