4/5 talls de salmó fumat
2 ous
50 g gruyère ratllat
Crema de llet
Sal, pebre, nou moscada
1 full de pasta brisa
Preparació
Escalfem el forn a 200º i, mentrestant, tallem els porros petits i sofregiu-los. Quan ja es tinguem fets, fora del foc, hi afegim una part de la crema de llet, salpebrem i perfumem amb una mica de nou moscada. Amb això fem una capa al fons de la pasta brisa que cobrirem amb el salmó fumat (tallat a tires o sencer).
Escalfem el forn a 200º i, mentrestant, tallem els porros petits i sofregiu-los. Quan ja es tinguem fets, fora del foc, hi afegim una part de la crema de llet, salpebrem i perfumem amb una mica de nou moscada. Amb això fem una capa al fons de la pasta brisa que cobrirem amb el salmó fumat (tallat a tires o sencer).
En un bol, batem els ous amb la resta de la
crema de llet i el formatge ratllat. Salpebrem la mescla i, si cal, afegim una
mica més de nou moscada. Aboquem aquesta mescla sobre el salmó i enfornem entre
vint minuts i mitja hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada