dissabte, 8 de desembre del 2018

Pasta amb ricotta i botifarra

Ingredients
Pasta més aviat ampla
Una botifarra del perol
100 ml de llet
150 g de ricotta
Sal, pebre, herbes i all
Pecorino per laminar

Preparació
Mentre bull l'aigua i reparem la pasta segons que indiqui el paquet, engrunem la botifarra i la passem en una cassola amb una mica d'oli, un perssic d'herbes i uns alls laminats que hi haurem posat prèviament perquè donin gust a l'oli. Quan la botifarra estigui feta (és ràpid: la botifarra del perol ja està cuita), hi afegim la llet i deixem que l'absorveixi ara amb el foc baix.

En un bol a banda, posemla ricotta, una mica de pebre i una mica s'aigua del pasta. Remenem i reservem.

Quan la pasta estigui feta, l'escorrem i la tirem a la cassola mab la botifarra. Remenem i, en acabat, aboquem la ricotta per sobre i remenem. Ja ho tenim.

Per emplatar, laminem una mica de pecorino per sobre de la pasta i ratllem una mica de pebre perquè doni color.

Notes
El pecorino, quin gran descobriment!

Vaig adaptar una mica una recepta del web "La pasta per als catalans". Em va semblar que la botifarra del perol, a banda d'ajudar-me a acabar abans el plat, tindria una mica mñes de gust. I la cosa dels alls, jo crec que ja és vici...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada