100 g de pebrot vermell en pols
(aproximadament). Jo vaig mesclar pebrot dolç i picant.
Oli
Ous durs, maionesa, vinagreta, enciam per guarnir
Preparació
Rentem i eixuguem els lloms (en treure l'espina hauran quedat dos "lloms" de cada cua), els lliguem (per fer una peça de cada cua), els salem una mica, no massa, i els untem d'oli amb els dits. Després, també amb els dits, els empastifem de pebrot vermell. Ha de quedar tot pintat. En acabat, els posem a la cassola juntament amb l'espina. Tapem i deixem que es facin a mig foc durant uns vint minuts. El rap es cou amb el suc que deixa anar (que, després, podrem aprofitar per fer una sopa). Només cal girar-lo un parell de cops mentre es cou.
Rentem i eixuguem els lloms (en treure l'espina hauran quedat dos "lloms" de cada cua), els lliguem (per fer una peça de cada cua), els salem una mica, no massa, i els untem d'oli amb els dits. Després, també amb els dits, els empastifem de pebrot vermell. Ha de quedar tot pintat. En acabat, els posem a la cassola juntament amb l'espina. Tapem i deixem que es facin a mig foc durant uns vint minuts. El rap es cou amb el suc que deixa anar (que, després, podrem aprofitar per fer una sopa). Només cal girar-lo un parell de cops mentre es cou.
Quan estigui fet, el deixem refredar, traiem
les cordes, i el tallem a rodanxes no massa gruixudes. Per a emplatar, podem
guranir-lo amb rodanxes d'ou dur, amb fulles d'enciam i també fa bonic
col·locar al voltant maionesa, o una vinagreta suau o mostassa suau... Això ja
va a gustos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada