dimecres, 3 de març del 2021

Tomàquet fregit


Ingredients
Una llauna de tomàquet triturat
Una branca d'api
2 pastenagues
1 ceba
1 pebrot verd
2 grans d'all
Vi de cuina
Sal, pebre, herbes de provença

Preparació
Posem a estovar la ceba i, quan estigui gairebé llesta, afegim a la cassola la resta de verdures. Quan les verdures estiguin toves, hi afegim el tomàquet, el vi i els grans d'all trinxats. salpebrem i hi afegim un polsim d'herbes. Apugem la flama amb la cassola destapada perquè s'evapori l'alcohol i quan arrenqui el bull, tapem parcialment la cassola i abaixem el foc. Ara, es tracta d'esperar que la salsa es faci espesa remenant de tant en tant. En acabat, triturem la salsa i ja ho tenim.

Notes
No passa res si sobra tomàquet perquè es congela bé i ens salvarà de moltes situacions complicades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada