dissabte, 24 d’abril del 2021

Pastís de poma

Ingredients
Per a la massa
2 ous
100 g de sucre
Vainilla o sucre vainillat
100 ml de llet
200 gr de farina
12 g de llevat (sobrets)
2 pomes

Per a la cobertura
1 ou
50 g de sucre
15 g de Maizena
250 ml de llet

Preparació
Blanquegem els ous amb el sucre i la vainilla, sense pressa, que pugin els ous. En acabat, hi afegim farina i el llevat i remenem per a incorporar-ho. Ara, la llet. Remenem fins a obtenir una massa homogènia.

Tallem les pomes a trossets petits i els repartim sobre la base d'un motlle rodó engreixat i enfarinat. Aboquem la massa per sobre i reservem.

Comencem a preparar la cobertura. En un cassó, aboquem l'ou i el sucre i el blanquegem. Ara, hi afegim la Maizena i la incorporem. En acabat, posem el cassó al foc i hi afegim la llet. No parem de remenar fins que la mescla es faci espesa. Aboquem la massa dins d'una màniga i fem un detall en espiral sobre la massa del motlle.

Només ens queda enfornar el pastís 30 minuts a 180º. Jo he posat només el foc de sota i una mica abans d'acabar he torrat amb el grill la superfície.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada