dimecres, 14 de juliol de 2021

Pollastre farcit de pernil i formatge (llibrets)


Ingredients
Pits de pollastre
Pernil salat
Formatge de làmines
Ou
Farina de galeta
Sal, pebre

Preparació
Tallem els pits de pollastre a làmines fines. Hem de procurar que ens quedi un nombre parell de talls i que els talls siguin més o menys de les mateixes dimensions.

Entre cada parell de talls de pollastre, posem un tall de pernil salat i una làmina de formatge i passem el llibret per ou (jo salo i especio l'ou) i, després, per farina de galeta. En acabat, els anem passant per la paella amb molt d'oli calent. Si els talls són prims (l'opció desitjada), de seguida quedaran daurats i estaran llestos, però com que és una cosa artesanal, cal estar molt pendent de la paella perquè no es cremin ni quedin crus.

Notes
Als supermercats tenen pits filetejats, però sempre he pensat que comprar-los així és de cobards.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada