dimecres, 4 d’agost del 2021

Filet de porc amb salsa de poma

Ingredients
2 filets (llamineres) de porc
2 cebes
2 pomes golden
2 cullerades de sucre
All en pols
Oli, sal i pebre
1/2 l de brou
1 copa de vi ranci
1 got (petit) d'aigua

Preparació
Netegem els greixets del filet i els posem a daurar en una cassola amb una mica d'oli. Quan estigui llest, abaixem el foc, el retirem i el reservem. En el mateix oli, estovem les cebes i les pomes tallades a daus (les hem de triturar, no cal massa tall). Quan tinguem les cebes i les pomes tendres (uns deu minuts), apaguem el foc i triturem la mescla. Tornem a encendre el foc i afegim a la cassola els filets. Salpebrem i hi afegim l'all en pols, el sucre, l'aigua i la copa de vi ranci. Remenem i deixem que es mescli tot amb el foc baixet uns cinc minuts. Afegim el brou a la cassola, tapem i deixem que bulli més o menys mitja hora.

Per servir el plat, tallem els filets en medallons i el reguem amb la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada