Ingredients
Patates no massa grans i que tinguin una mida semblant (dues per cap)
Aigua
Sal
3 grans d'all
El suc d'una llimona
Pebre vermell
Julivert
Orenga
Oli
40 g de mantega
Preparació
Rentem les patates i les posem a bullir senceres (com sempre, que l'aigua les cobreixi justet, amb poc foc i entre 15 i 20 minuts) amb aigua salada. Escorrem les patates i les tallem en meitats.
Posem oli en una paella, just cobrir-la, i hi afegim tres quartes parts de la mantega., que es desfaci sense que es cremi. Hi afegim les patates, les salpebrem i apugem el foc perquè es daurin. Caldrà moure-les perquè es daurin de manera uniforme.
Quan les patates estigui gairebé llestes, fem lloc al centre de la paella i hi afegim la mantega que havíem reservat, l'all molt picat i deixem que es fregeixi una mica. Abaixem el foc i remenem les patates perquè l'all s'hi enganxi. Ara, hi afegim una culleradeta d'orenga, el suc de llimona i remenem. Acabem el plat amb una mica julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada