Patates
Costelles de xai
4 cullerades d'oli
1 cullerada de vinagre
Romaní
3 grans d'all
½ got de vi
1 got d'aigua
Sal i pebre
Preparació
Escalfem el forn a 160º. Mentres tant, pelem les patates i les tallem a rodelles fines, i pelem la ceba i la tallem. Posem les patates al fons de la safata, les salpebrem, hi tirem una mica de farigola i oliem. Posem la safata al forn perquè es comencin a fer les patates mentre preparem la carn.
Salpebrem la carn i en el pot del túrmix posem la resta d'elements per preparar el suc que tirarem per sobre de la carn.
Posem la carn sobre les patates i la deixem uns 10 minuts perquè es torri una mica. Passat aquest temps, repartim el suc per sobre de la carn i la deixem entre mitja hora i tres quarts al forn. L'anirem tombant i regant amb el suc. Vigilem que no es cremi.
Nota
He posat un moniato per donar color al plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada