dilluns, 13 de setembre del 2021

Marmitako de tonyina

Ingredients
Tonyina tallada a daus gruixuts
1 pata per cap
2 grans d'all
4 tomàquets
1 ceba petita tallada molt fina
1 pebrot verd tallat a daus
1/2 copa de conyac
Sal, oli, julivert, aigua

Preparació
Posem la tonyina en un bol i la deixem marinar amb el conyac una horeta. Mentrestant, pelem i piquem els tomàquets i els alls i els posem, juntament amb la ceba i el pebrot, en una cassola amb oli calent perquè s'estovin a foc lent. Pelem i tallem les patates com si les anéssim a bullir i les afegim a la cassola quan les verdures estiguin llestes. Remenem pequè agafin gust i afegim aigua (que no les cobreixi del tot). Deixem que bulli a foc suau mitja hora (més o menys). Afegim la tonyina amb el conyac a la cassola i fem que bulli tot plegat un minut (la tonyina ha de canviar de color).
Una mica de julivert i ja es pot servir.

Nota
Jo diria que aquesta és la foto que toca, però vaig cuinar això fa més d'un mes i no n'estic segur del tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada