Costella de porc sense tallar
150 g de salsa barbacoa
Sal, pebre
100 ml d'aigua
Preparació
Mentre escalfem el forn a 160º, salpebrem la costella i la posem en una safata amb la carn a la part superior. Salsem la costella i afegim l'aigua per a diluir una mica la salsa. La primera mitja hora, taparem la safata amb paper de plata i, després de destapar-la, anirem regant la costella amb el suc de la safata cada vint minuts.
Notes
Vaig cuinar el plat amb llonzes de porc i, per tant, la cocció va ser més curta; una mica més de mitja hora.
La recepta original (d'irreductibles.cat) era amb costelles, una cosa molt "american way of life": barbecue ribs). Volia comprovar si la salsa barbacoa fa gust de fum de manera natural o perquè lo posen "coses" (només l'havia tastada al McDonnald's) i sí, feta a mà té el mateix puntet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada