dimecres, 6 d’octubre de 2021

Llom de porc al forn

Ingredients
Llom de porc
Ceba
Porro
All
Orenga, farigola...
Sal, pebre, oli, aigua, vi

Preparació
Posem un gra d'all, mig porro tallat petit i, un pessic generós d'herbes aromàtiques i una ceba petita picada amb un bon raig d'oli i ho passem pel túrmix.

Tallem una ceba grosserament (i si volem alguna patata o altres verdures per donar gust al suc) i la posem al fons d'una  plata del forn. Salpebrem i oliem una mica. Posem el llom dibr eles verdures i el  pintem amb la mescla que hem preparat al túrmix, i després, el salpebrem. Deixem que agafi gust. Abans de posar la safata al forn, netegem el go del túrmix amb un raig de vi blanc que afegirem a la safata.

Deixem la safata una hora, més o menys, al forn a 180º amb escalfor a dalt i a baix. Cada quan ens enrecordem, girem el llom i el reguem amb el suc. Si cal, podem remullar-lo amb aigua o amb vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada