dijous, 14 d’octubre del 2021

Mojo picón


Ingredients
Entre quatre i vuit grans d'all
1 bitxo
1 culleradeta de comí en gra
1 culleradeta de pebre vermell dolç
30 ml de vinagre
120 ml d'oli d'oliva
Sal
Pa ratllat per si cal

Preparació
Tirem tot a saca al got del túrmix (els alls pelats i el bitxo a trossets, esclar) i anem fent fins a aconseguir textura de salsa desitjada. Si queda molt líquid, es pot corregir amb pa ratllat.

Nota
Hi havia mil receptes per preparar-ho; la majoria coincidien en els ingredients. El bitxo és l'adaptació que vaig fer de "pimientas piconas" o "pimientos de la puta madre" que havia trobat en alguns llocs.

Ja sabeu que és la salsa canària per excel·lència ("la rica salsa canaria se llama mojo picón") i acostuma a acompanyar unes "papas arrugás".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada