dimarts, 5 d’octubre de 2021

Salsa barbacoa


Ingredients
1 ceba mitjana
1 gra d'all
1 culleradeta de gengibre
El suc de mitja taronja
50 g de sucre moré
1 cullerada de mel
1 cullerada de vinagre
200 g de quètxup
1 cullerada de mostassa
1 culleradeta de salsa worcestershire
1 culleradeta de pebre vermell picant
Sal, pebre, oli de girasol

Preparació
Piquem petit l'all i la ceba i preparem la resta d'ingredients per a tenir-los a l'abast. Posem a daurar la ceba en un cassó. Quan estigui gairebé llesta, hi afegim l'all. Quan l'all ja tingui color, hi afegim el gengibre i remenem. Esperem una mica i afegim al cassó la mel i el sucre i deixem que caramelitzi tot plegat. Quan ja ho tinguem, hi afegim el suc de taronja i el vinagre. Quan comenci a bullir, afegirem els ingredients que ens queden, remenarem i deixarem que es faci tot plegat uns cinc minuts. Apaguem el foc, rectifiquem de sal i pebre i passem el conjunt per la batedora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada