dijous, 4 de novembre del 2021

Rap al forn

Ingredients
Rap
Patates
Ceba
Mig got de vi
Mig got d'aigua
Llorer
All, sal i julivert (o sibulet) per fer la picada
Oli, sal i pebre blanc

Preparació
Rentem i salpebrem les rodanxes de rap. Mentre s'escorren, escalfem el forn a 180º amb escalfor a sota i a sobre. Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines. Fem el mateix amb la ceba. Distribuïm les patates i les cebes pel fons de la safata, salpebrem, hi aboquem l'aigua i el vi amb la picada i ruixem amb una mica d'oli. Posem la safata al forn uns vint minuts.

En acabat, posem el peix sobre les patates, oliem i retornem la safata al forn uns vint minuts més.

Notes
Evidentment, aquesta recepta es pot fer amb diversos peixos i amb més verdures per donar gust al plat.
Els temps, com sempre, caldrà controlar-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada