dimarts, 14 de desembre del 2021

Salmó al forn

Ingredients
Salmó (un llom o cues)
Patates
Pebrot verd
Ceba
Tomàquet
Vi blanc
Aigua
Sal i pebre

Preparació
Tallem les patates a rodanxes mes aviat primes, el pebrot en tires, la ceba a rodelles i els tomàquets a rodanxes més gruixudes que les patates. Repartim les verdures per la safata, salpebrem, oiliem i ho mullem amb mig got d'aigua i vi lanc (no mig got de cada). Enfornem les verdures a 190º uns vint minuts (les patates començaran a tenir color).
Mentrestant, haurem salpebrat el salmó. Quan les verdures estiguin llestes, treiem la safata del forn i hi afegim el salmó amb la pell sobre les verdures i el decorem amb rodelles de porro (o de cibulet). Uns deu minuts de forn. Si al final de la cocció poseu una mica el grill, el salmó agafarà un color més bonic.

Notes
Jo hi vaig posar un moniato que tenia i unes tires de pastanaga. Més color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada