dilluns, 31 de gener del 2022

Arròs groc

Ingredients
Arròs
Porro
1 cullerada de raz-el-hanout
Brou de verdures (el doble que arròs)

Preparació
Escalfem oli en una cassola i posem a estovar el porro jutament amb el raz-el-hanout. Quan el porro estigui llest, hi afegim l'arròs i l'enllardem ben enllardat i, immediatament, hi afegim el brou. Remenem una mica, tapem bé i deixem que l'arròs es begui el brou. Un quart (més o menys, caldrà mirar-ho) d'hora després, quan gairebé no quedi brou, apaguem el foc, remenem amb una forquilla per a separar els grans i deixem que s'acabi de beure l'aigua uns cinc minuts més amb la cassola tapada.

Notes
Si l'arròs és basmati ha de quedar molt més bo perquè l'arròs ja és prou aromàtic (els temps s'escurcen una mica).
Crec que l'original demanava cúrcuma que, com sempre, no tenia a casa...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada