dilluns, 31 de gener del 2022

Bistec rus amb mantega de tomàquet especiada i arròs groc

Ingredients
1 kg de carn picada
3 tasses de burgul
3 culleradetes de curri en pols
Oli, sal i pebre

Preparació
Hidratem el brugul amb aigua calenta (tant per tant) i, quan s'hagi begut l'aigua, el mesclem amb la carn i el curri. Salpebrem i, com sempre: quanta més etona remenant la carn, més tendra estarà després. En acabat, preparem els bistecs amb la carn picada. Ara es tracta de fregir-los (primer, amb el foc fort i, després, més baix) fins que estiguin fets. Procuereu que no es toquin perquè s'hi enganxarien.

Notes
Emplatem posant per sobre del bistec una mica de mantega i acompanyem amb arròs groc. Amb aquestes proporcions podem fer-ne set o vuit bistecs (una mica més grans que les hamburgueses estàndard).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada