Ingredients
Conill tallat petit
Cigrons cuits
2 tomàquets
1 ceba
3 grans d'all
Farigola en pols
Sal, pebre, julivert
1 copeta de vi de cuina
Conill tallat petit
Cigrons cuits
2 tomàquets
1 ceba
3 grans d'all
Farigola en pols
Sal, pebre, julivert
1 copeta de vi de cuina
Preparació
Tallem la ceba en juliana, l'all en làmines i el tomàquet, a daus. Ho reservem. Escorrem els cigrons i guardem el líquid del pot. Ja ho tenim tot. Ara, posem a daurar el conill a la cassola en oli ben calent. Quan estigui daurat, baixem el foc i deixem que s'acabi de fer. El reservem. Ara, posarem a estovar la ceba i, quan estigui llesta, apujarem el foc i hi afegirem l'all. Quan tinguem això daurat, hi afegim els tomàquets, salpebrem, hi aboquem el vi (apugem el foc un moment per a evaporar-ne l'alcohol) i ja amb el foc baix deixem que es faci el sofregit. Aprofitem per preparar la salsa: escalfem el líquid dels cigrons mentre mesclem en el got de la batedora un gra d'all amb una mica d'oli i sal. Quan ho tinguem mesclat, hi aboquem el líquid dels cigrons calent i la farigola, i remenem.
Acabem el plat escalfant els cigrons sobre el sofregit, remenant bé perquè agafin gust.
El plat es munta posant els talls de conill sobre un llit de cigrons i abocant-hi un parell de cullerades de salsa per sobre.
Notes
L’original (crec que és de "Cuines") feia el plat amb lloms de conill tallat a rodanxes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada